Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag10.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

B-Reel Films plockar från TV4 C More

Publicerad: 6 September 2019, 15:04

Ulf Synnerholm.

Ulf Synnerholm blir tv-dramachef på produktionsbolaget B-Reel Films.


Ämnen i artikeln:

CMoreB-Reel

Ulf Synnerholm kommer närmast från en roll som produktionschef och tf dramachef på TV4 C More. 

– Rollen som tv-dramachef innebär att jag tillsammans med de andra stjärnorna på B-Reel Films ska hantera firmans tv-dramasatsningar och den expansion och utveckling som kommer att ske, säger Ulf Synnerholm och fortsätter:

– B-Reel Films gör nu en satsning i och med att man rekryterar fler som kommer att jobba hårt på producentsidan. I och med att plocka in mig görs en satsning på bredd och utveckling. Vi ska producera mer och hitta en större bredd.

Vad tar du med dig från C More till B-Reel Films? 

– När du sitter på produktionsbolag jobbar du primärt med egna projekt. I och med min roll på TV4 C More har jag fått ett väldigt brett perspektiv på både den svenska och internationella branschen gällande utvecklingen, behoven och definitionen av format samt finansieringsformer. Jag vet med säkerhet att det kommer att vara till stor fördel i och med den satsning B-Reel Films gör. 

Vad ser du fram emot att fokusera på?

– Jag ser fram emot att med samma finish som de har jobbat med på dokumentär- och filmsidan, fullfölja den på tv-dramasidan med större bredd och utbud.

Ulf Synnerholm ser också fram emot bli en del av teamet och att skapa ”ett vitalt och lustfyllt hem för de bästa kreatörerna med högt i tak”.

Hur ska du skapa det?

– Jag har en del idéer - och de kommer jag att dela med mina nya kollegor så småningom.

Utöver Ulf Synnerholm rekryteras Victoria Kjellberg som ny Head of legal/Business affairs och Anna-Klara Carlsten som producent.

Ulf Synnerholm tillträder under vintern.

Ämnen i artikeln:

CMoreB-Reel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.