Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Avhopp från Mastiff

Publicerad: 15 augusti 2011, 07:14
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Tv-produktionsbolaget Mastiff förlorar sin utvecklingschef och genrechef när systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell startar eget.


– Vi har arbetat tillsammans i tio år, och har alltid närt en dröm om att starta eget. Nu var rätt tid, säger Hannah Widell till resume.se.

Det nya bolaget blir ingen konkurrent till Mastiff – istället blir Mastiff duons första kund och samarbetspartner. Amanda Schulman och Hannah Widell säger till resume.se att de ska jobba med karaktärsdrivet innehåll för alla mediekanaler, inte bara tv. De kommer att ha både kända och tidigare okända personer i sitt stall, som de sedan ska skapa format kring, säger Amanda Schulman.

– De kan komma till oss med sin önskelista på till exempel ett tv-program, en kokbok eller en egen klädlinje, och så jobbar vi för att greja det och skapa innehållet. Vi kommer att jobba med både kommersiella och redaktionella kunder, säger Amanda Schulman.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News