Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag25.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Arne Hegerfors slutar kommentera

Publicerad: 18 Maj 2012, 14:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:22

På måndag kommenterar Arne Hegerfors sin sista match i sin hemstad, Göteborg. Men det är inte ett frivilligt avsked till jobbet som han älskat.


Ämnen i artikeln:

Canal PlusTV4

På grund av sin hjärtinfarkt kommer Arne Hegerfors att sluta som sportkommentor. Han kommenterar sin sista fotbollsmatch nu på måndag.

Direkt efter matchen tar han plats i studion för att prata fotbollsminnen med Peter Jidhe och på tisdag kväll hyllas han på en avskedsfest i lunchrummet på TV4.

– Det blir nog både skratt och gråt. Sedan är det nog delaktigheten som blir svårast. Jag säger som idrottsmännen, det är inte att vara med på matchen utan i omklädningsrummet som de saknar mest, säger Arne Hegerfors.

För Arne Hegerfors har jobbet blivit en stor del av hans liv, något som fått konsekvenser för hans privatliv.

– Det var snarare ett misstag att jag gifte mig med min första fru, när jag egentligen var gift med tv-sporten. Jag var helt enkelt inte redo, säger han.

1998 började Arne Hegerfors jobba på Canal Plus och TV4, där han fram till nu har kommenterat sport.

– Varje dag tittar jag upp mot skyn och tackar, för någon där uppe måste ha hjälpt mig.

Vad han ska göra efter att han slutat vet han inte än, men han är inte helt främmande för att göra kommentatorsinhopp någon gång i framtiden.

– Många säger att det är när man pensioneras man får tid att ägna sig åt sin hobby, men det har jag ju gjort hela livet.

Rebecka Lindberg

Ämnen i artikeln:

Canal PlusTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.