onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Argentina tog guld framför miljonpublik

Publicerad: 19 december 2022, 13:59

Straffläggningen mellan Argentina och Frankrike följdes av över två miljoner tittare.

Foto: TV4/C More

På söndagen sändes VM-finalen mellan Argentina och Frankrike på TV4 och C More. Dagens Media har siffrorna över tv-tittandet.

Ämnen i artikeln:

MMSTV4SVTToppnyheter eftermiddag

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I går avslutades fotbolls-VM i Qatar. Den flera timmar långa finalen mellan Argentina och Frankrike sändes klockan 16 på TV4 och på C More, som dessförinnan hade värmt upp med studiosnack.

Första halvleken sågs av totalt 1 483 000 tittare och den andra av 1 906 000. När det hela avslutades med straffar valde 2 169 000 att följa med och se Gonzalo Montiel slå den avgörande bollen som gjorde att Argentina gick segrande ur matchen.

När det kommer till tittarsiffrorna från lördagens bromsmatch som sändes i SVT så var det Kroatien som fick lämna planen med medaljer medan Marocko stod utan. Från tv-sofforna följde 946 000 tittare den första halvleken och lagom till den andra uppgick antalet tittare till 1 160 000. Matchen slutade med 2–1 till Kroatien.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Infogram är blockerad under “Visa våra partners”.

 

LÄS OCKSÅ: Förlängda VM-matcher – så stuvar TV4 om i tablån

Fler tittarsiffror från mästerskapet

Kvartfinalerna i fotbolls-VM 

Semifinalerna i fotbolls-VM
VM-premiären 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev