Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Arga Snickaren startar eget

Publicerad: 19 Maj 2010, 06:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:04

Anders Öfvergård, mer känd som Arga Snickaren i Kanal 5-serien, producerad av Nordisk Film, startar eget produktionsbolag.


Ämnen i artikeln:

Arga Snickaren

Bolaget Skare registrerades av Anders Öfvergård i maj i år och ska enligt bolagsordningen ”bedriva TV- och filmproduktion, charter & event- verksamhet samt entreprenad inom snickeri och bygg och därmed förenlig verksamhet”.

Arga Snickaren har stadigt levererat mellan 500 000 och 600 000 tittare för Kanal 5 och växer fortfarande i popularitet. Det är ett starkt kort i Nordisk Films portfölj men vad som händer framöver är osäkert.

– Egentligen kan jag inte uttala mig om hur vi ska jobba i framtiden eftersom vi för närvarande inte är färdigförhandlade med Kanal 5. Vi har gjort fyra säsonger av Arga Snickaren hittills, och ligger i diskussion med Kanal 5 om fler säsonger, med Anders som programledare, säger Karin Stjärne, vd för Nordisk Film TV.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Arga Snickaren

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.