Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Arga snickaren säljer restaurangen

Publicerad: 18 mars 2015, 11:44
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:09

Efter mindre än ett år ligger Anders Öfvergårds krog "Angry Diner" nu ute till försäljning för drygt 5,9 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Kanal 5

För inte ens ett år sedan startade Anders Öfvergård, även känd som Arga snickaren, restaurangen "Arga Diner" i gamla Sjögräs lokaler i Stockholm.

– För min del är det inte konstigt med krogsatsningen, men jag förstår att många andra är förvånade, sa Anders Öfvergård till Allt om Stockholm då.

Under Anders Öfvergårds tid som ägare fick krogen bland annat kraftig kritik för att den saknade kollektivavtal. Hotell- och restaurangfacket genomförde då en sociala medier-kampanj där restaurangen fick lägsta betyg i olika recensioner.

Nu säljs restaurangen genom en annons på Blocket. Priset är satt till 5 950 000 kronor.

I annonsen skriver Stockholms Företagsmäklare bland annat:

"Passa på att förvärva en bra stabil krog i ett mycket bra läge med stor potential. Säljaren önskar en snabb försäljning av lokalerna så alla seriösa bud beaktas om överlåtelse kan ske omgående. Åk gärna förbi och titta på den fina lokalen och läget".

Innan Anders Öfvergård öppnade "Angry Diner" för allmänheten spelades tv-serien "Arga Restaurangen" in i lokalerna. Programmet sändes i kanal 5 och gick ut på att arbetslösa människor mellan 19 och 25 år tävlade om en anställning på restaurangen. Programmet producerades av hans egna produktionsbolag Skare.

Dagens Media har sökt Anders Öfvergård.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Kanal 5

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.