Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Arga snickaren byter kanal

Publicerad: 19 Oktober 2016, 07:27
Uppdaterad: 19 Oktober 2016, 13:15

Arga snickaren, Kanal 5-profilen Anders Öfvergård, går till TV4.Han ska leda nästa säsong av Fuskbyggarna tillsammans med Martin Timell.


Ämnen i artikeln:

TV4Kanal 5Arga Snickaren

– Vi säger varmt välkommen till Anders som med sin passion och sitt engagemang kommer att bli en självklar TV4-profil. Vi är väldigt glada över att få arbeta tillsammans med honom framåt och att han ska leda Fuskbyggarna tillsammans med Martin Timell känns som en perfekt början på detta samarbete, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4-gruppen, i ett pressmeddelande.

Anders Öfvergård har varit knuten till Kanal 5 i åtta år. Framför allt som programledare för byggprogrammet "Arga snickaren", som han vann Kristallen med 2010.

Första jobbet på TV4 blir att leda sjätte säsongen av Fuskbyggarna tillsammans med Martin Timell.

– Fuskbyggarna är något av ett drömprojekt för mig och det gjorde beslutet extra lätt. Nu längtar jag tills inspelningarna startar. Jag och Martin är taggade på att röra runt i branschen, hjälpa lurade familjer ut ur byggångesten och förhoppningsvis även kunna lära publiken något om fallgroparna i renoveringsbranschen, säger Anders Öfvergård i en kommentar.

Fuskbyggarna sändes första gången 2010. Den sjätte säsongen kommer att spelas in och sändas under 2017. Programmet produceras av Nordisk film.

Ämnen i artikeln:

TV4Kanal 5Arga Snickaren

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.