Arga snickaren byter kanal

2016-10-19 09:27  
Martin Timell får sällskap av "arga snickaren" Anders Öfvergård i nya säsongen av Fuskbyggarna i TV4.

Arga snickaren, Kanal 5-profilen Anders Öfvergård, går till TV4.Han ska leda nästa säsong av Fuskbyggarna tillsammans med Martin Timell.

– Vi säger varmt välkommen till Anders som med sin passion och sitt engagemang kommer att bli en självklar TV4-profil. Vi är väldigt glada över att få arbeta tillsammans med honom framåt och att han ska leda Fuskbyggarna tillsammans med Martin Timell känns som en perfekt början på detta samarbete, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4-gruppen, i ett pressmeddelande.

Anders Öfvergård har varit knuten till Kanal 5 i åtta år. Framför allt som programledare för byggprogrammet "Arga snickaren", som han vann Kristallen med 2010.

Första jobbet på TV4 blir att leda sjätte säsongen av Fuskbyggarna tillsammans med Martin Timell.

– Fuskbyggarna är något av ett drömprojekt för mig och det gjorde beslutet extra lätt. Nu längtar jag tills inspelningarna startar. Jag och Martin är taggade på att röra runt i branschen, hjälpa lurade familjer ut ur byggångesten och förhoppningsvis även kunna lära publiken något om fallgroparna i renoveringsbranschen, säger Anders Öfvergård i en kommentar.

Fuskbyggarna sändes första gången 2010. Den sjätte säsongen kommer att spelas in och sändas under 2017. Programmet produceras av Nordisk film.

Kristin Djerf

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt