Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Anton Glanzelius får ny tjänst på TV4

Publicerad: 26 mars 2015, 07:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:07

Anton Glanzelius är ny kanalchef för TV4 Play. Samtidigt behåller han sin roll som biträdande kanaldirektör för TV4-gruppen.


Ämnen i artikeln:

TV4-gruppen

Som ny kanalchef för TV4 Play är Anton Glanzelius uppdrag att stärka TV4 Plays position i den video on demand-satsning som kanalhuset nu ska intensifiera.

– Anton Glanzelius har jobbat mycket nära mig i strategi- och utvecklingsarbetet för vårt annonsfinansierade digitala videoerbjudande som vi inledde redan i höstas. Hans strategiska och operativa insikter och kunskaper har haft en stor betydelse för den kraftiga konsumtionsökning som TV4 Play just nu ser, säger TV4-gruppens kanaldirektör Mathias Berg i ett pressmeddelande.

Tillsammans med de övriga bolagen inom Bonnier Broadcasting arbetar TV4-gruppen just nu på ett nytt och sammanhållet ekosystem av digitala tjänster.

Ett annat led i den satsningen är Bonniers nya svod-tjänst C More, som presenterades i går.

– Att få förtroendet att leda TV4 Play in i nästa fas känns fantastiskt. Konkurrensen är hård och kommer från många håll, men jag är övertygad om att vi bara sett inledningen på en framgångsrik resa för TV4 Play och en stärkt relation med våra användare. Med en ny teknisk plattform på gång och med ett innehåll som vi nu jobbar stenhårt med att optimera för digital konsumtion ger det oss en stor potential att växa, säger Anton Glanzelius i pressmeddelandet.

Enligt TV4-gruppen har TV4 Play-konsumtionen ökat med 84 procent under årets första 12 veckor jämfört med samma period förra året.

Anton Glanzelius tillträder omgående. Han behåller också sin roll som biträdande kanaldirektör för TV4-gruppen.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

TV4-gruppen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.