Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag31.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Annonsörer efterfrågar mer flexibla årsavtal

Publicerad: 23 Januari 2020, 12:23

”Tyvärr ser vi att tv-kanalerna har allt svårare att leverera det som vi utlovats och på det sätt vi skulle önska”, säger Linda Wetterborg, marknadschef på Telenor. På bild: Michael Grimborg, Synsam, Tobias Karlsson, Max och Linda Wetterborg, Telenor.

Foto: Janne Næss

Just nu pågår årsavtalsförhandlingar mellan tv-husen och annonsörerna. Synsam, Max och Telenor efterfrågar mer flexibla lösningar i årsavtalen i stället för att låsa sin budget i stor utsträckning. ”Jag vill kunna agera här och nu”, säger Synsams marknadschef Michael Grimborg.


Ämnen i artikeln:

TelenorTV4Discovery NetworksMaxNENT GroupSynsamMichael Grimborg

Den sista mars är deadline för att teckna årsavtal som gäller från och med 1 januari. De tre kommersiella tv-husen, Nent Group, Discovery Networks och TV4 är dock förtegna om

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.