Anna Anka letar assistent i TV3

2010-03-19 13:31  

TV3 följer under våren Anna Anka då hon med hjälp av hårda gallringsmetoder letar efter den perfekta assistenten. Se trailern på Dagensmedia.se.

Som Dagensmedia.se tidigare avslöjat så gör Anna Anka comeback i TV3 i vår. Den 7 april är det premiär för ”Anna Anka söker assistent”, som kommer att visas under åtta onsdagar i TV3. Anna Anka intar rollen som enväldig härskare då hon i sin jakt på assistent utsätter aspiranterna för hårda prövningar.

– Tio personer söker jobbet som Anna Ankas assistent, och i varje avsnitt åker någon ut efter att ha utsatts för diverse uppgifter. De som inte håller Anna Anka-standarden har ingen chans, då är det bye, bye. Hon är ju känd för att vara krävande, en riktig perfektionist, säger Max Lagerbäck, presschef på TV3.

Man har tidigare kunnat följa Anna Anka i TV3, både i första säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” och senast i ”Anna Ankas jul”.

Är inte folk trötta på Anna Anka?

– Nej, verkligen inte. Kan man tröttna på henne? Jag tror svenska folket fortfarande vill se mycket mer av Anna Anka.   

Therese Johansson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt