Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Anna Anka gör comeback i "Svenska Hollywoodfruar"

Publicerad: 10 april 2018, 06:55
Uppdaterad: 10 april 2018, 06:55

Anna Anka återvänder till "Svenska Hollywoodfruar" i höst. "Ikoner gör aldrig comeback, de väntar bara på det perfekta tillfället att ta över strålkastarljuset igen från de trötta och avlagda," säger Anna Anka.


Ämnen i artikeln:

TV3Svenska Hollywoodfruar

I höst är TV3:s flaggskepp "Svenska Hollywoodfruar" tillbaka med en tolfte säsong och i år gör originalfrun Anna Anka comeback. Det är då nio år sedan hon gjorde entré för första gången.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka och skaka om showen. Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp armarna och jobba igen. En anledning till att vill jag vara med igen är för att berätta min version av allt som varit, säger Anna Anka i ett pressmeddelande.

När Anna Anka var med i den första säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" blev hon uppmärksammad för vassa uttalanden och starka åsikter. Inför återkomsten till programmet verkar inte mycket ha förändrats på den fronten.

– Jag är med i programmet igen för att bevisa att folk har blivit hatade för att vara äkta medan andra blivit älskade för att vara falska. Men även salt ser ut som socker. Håll i er för denna säsong blir något utan dess like – en show med ord och inga visor, säger Anna Anka.

Efter debuten i "Svenska Hollywoodfruar" fick Anna Anka tre olika egna program på Tv3, bland annat "Anna Ankas jul", "Anna Anka söker en assistent" och "I form med Anna Anka".

Vilka fruar som är med i "Svenska Hollywoodfruar" i höst förutom Anna Anka är än så länge hemligt.

"Svenska Hollywoodfruar" är tillbaka i höst på TV3, Viafree och Viaplay.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV3Svenska Hollywoodfruar

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev