Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

André Pops återvänder till "Vinterstudion"

Publicerad: 24 april 2018, 12:28
Uppdaterad: 24 april 2018, 12:48

"Jag har haft en väldigt kul och utvecklande tid med ett grymt bra gäng på Morgonstudion, men nu känns det här otroligt inspirerande med tanke på vad som väntar med fotbolls-VM och sen en massiv VM-vinter", säger André Pops. Bild: Wikimedia commons

Efter mindre än ett år hos "Morgonstudion" återvänder André Pops till "Vinterstudion".

Ämnen i artikeln:

SVT

AT


Det var i maj förra året som det stod klart att André Pops, en av SVT:s mest hyllade programledare, lämnar populära "Vinterstudion" för att istället bli en av programledarna i SVT:s nya morgonsatsning "Morgonstudion".

Mindre än ett år efter lanseringen av det nya morgonformatet återvänder André Pops till "Vinterstudion".

– Jag har haft en väldigt kul och utvecklande tid med ett grymt bra gäng på Morgonstudion, men nu känns det här otroligt inspirerande med tanke på vad som väntar med fotbolls-VM och sen en massiv VM-vinter, säger programledaren till SVT.

Han säger att det samtidigt har varit nyttigt för honom med ett litet uppehåll från progammet.

– Jag känner ett stort sug efter att vara med och utveckla programmet vidare och jag är dessutom övertygad om att jag kommer tillbaka som en bättre programledare med dom erfarenheter som jag skaffat mig genom att jobba med Morgonstudion senaste året. 

Till Dagens Media säger SVT:s presschef Camilla Hagert att det var bestämt redan från början att André Pops skulle lånas ut från Sporten för att arbeta med "Morgonstudion" fram till fotbolls-VM.

– Han kommer att gå tillbaka till Morgonstudion för att bevaka valet. Det blir alltså först i oktober som det blir aktuellt med ersättare då det blir oförenligt för honom att göra både Morgonstudion och Vinterstudion, SVT tittar på olika lösningar. I dagsläget finns ingen ersättare klar.

Dagens Media har kontaktat SVT om vem som kommer ersätta André Pops i "Morgonstudion".

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev