Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Anders Jansson i MTG:s nya fotbollsmagasin

Publicerad: 8 mars 2018, 14:30
Uppdaterad: 9 mars 2018, 16:53

Anders Jansson. Foto: MTG.

MTG gör nytt fotbollsmagasin om engelsk fotboll – med komikern Anders Jansson.

Ämnen i artikeln:

MTG

SN


MTG:s nya fotbollsmagasin "Mellan Raderna" har premiär på fredag.

I studion varje vecka kommer, förutom programledaren Erik Bäckrud, komikern och skådespelaren Anders Jansson, känd från bland annat SVT:s humorserie Hipp Hipp, vara ständig studiomedlem.

– Det här ska bli fantastiskt kul. Jag är Erik Nivas raka motsats, jag är storvuxen, från södra Sverige och hejar på Arsenal, säger Anders Jansson i ett pressmeddelande.

Anders Jansson har tidigare programlett Fotbollsgalan i TV4 och SVT:s flaggskepp "Melodifestivalen". 

– Det finns så många fotbollsnördar där ute med betydligt bättre koll än mig, men jag är inte rädd för att bli kritiserad. Efter Melodifestivalen kan de säga vad de vill, jag är Invincible.

MTG:s nya magasin utgår ifrån den så kallade stryktipskupongen. Utöver det kommer Anders Jansson och Erik Bäckrud, tillsammans med inbjudna gäster, diskutera det senaste inom engelsk ligafotboll.

– Vi gör ju inte de grundliga analyserna som Niva och Lasse Lagerbäck. Som komiker försöker jag istället att se andra saker i och kring spelet. Fotboll är numera en stor del av vår kultur, med många beröringspunkter, kommenterar Anders Jansson.

"Mellan Raderna" är ett samarbete med Svenska Spel. Och avsnitten kommer att publiceras nio fredagar under våren, på plattformarna TV3 Sport, Viaplay, Viafree, viasatsport.se, Viasat Fotbolls Facebook och Twitter-konto.

Se MTG:s presentationsvideo av det nya magasinet nedan:

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev