Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Anagram köper Pocket Entertainment

Publicerad: 15 Augusti 2013, 05:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:38

Produktionsbolaget Anagram köper mobil-tv-företaget Pocket Entertainment. Syftet är att förstärka bolaget med digital kompetens.


Ämnen i artikeln:

Pocket Entertainment

Dagens Media kan i dag berätta att Lundabaserade produktionsbolaget Anagram köper mediebolaget Pocket Entertainment som under sina två år på marknaden specialiserat sig på digitala produktioner i mobilformat.

– Efterfrågan på digital produktionskunskap ökar. Då passar Pocket Entertainment in väldigt väl. Genom köpet skapar vi ett digitalt ben, säger Mats Alders, vd på Anagram till Dagens Media.

Anagrams verksamhet sträcker sig i dag i från event och traditionell produktion för tv, bio och livescen till produktioner ämnade för mobil konsumtion.

– Vi vet att konsumtionen ökar på plattor och mobiler, men att nå ut digitalt är inte helt enkelt. Under de senaste åren har många bolag försökt hitta vägar för att nå ut. Pocket Entertainment har kämpat under två års tid och lärt sig otroligt mycket på vägen. Genom att ta del av deras erfarenhet spar vi tid.

Anagram ökar i och med köpet av Pocket Entertainment antalet anställda med åtta personer och blir därmed totalt 30 anställda i Lund och Stockholm. Bolagets bas blir fortsatt Lund medan Pocket Entertainment blir en del av ett Anagramkontor i Stockholm.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Pocket Entertainment

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.