Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökRörligt

Amanda Schulman korar bästa tv-tyckaren

Publicerad: 5 Juni 2013, 08:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:43

Sveriges bästa tv-tyckare har utsetts av en jury ledd av Amanda Schulman. Vinnaren Therese Lindgren får sommarjobba som tv-tyckare hos tv.nu.


Ämnen i artikeln:

Instagramtv.nuTwitter

Therese Lindgrens tv-idé "Utlandssvenskar" bygger på att följa svenskar som lämnar landet för att starta ett nytt liv utomlands.

Hennes bidrag var ett av hundratals som strömmade in till tv.nu efter att man efterlyst kreativa tv-idéer via Instagram och Twitter. 

En jury led av Amanda Schulman utsåg tio finalister som fick möjligheten att utveckla sina idéer vidare, innan en slutlig vinnare korades.

– Med en spännande cast till detta program skulle det kunna bli riktigt bra. Då skulle vi inte bara få se svenskarna som flyttat utomlands utan även få se de som följt deras drömmar. Men också förfasas över de som lever ett konstigare liv och imponeras av de som valt något annorlunda, säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande.

Therese Lindgren kan nu se fram emot att tillbringa sommaren som tv-tyckare på tv.nu.

– Det känns väldigt modernt och nytänkande att ha fått ett sommarjobb utan att ha gått på en enda intervju, väldigt smidigt för mig som annars blir så nervös på traditionella arbetsintervjuer, säger Therese Lindgren i pressmeddelandet.

Se de nominerade bidragen här.

Helen Preutz


Ämnen i artikeln:

Instagramtv.nuTwitter

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev