Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

”Alltid tråkigt att förlora uppdrag”

OTW förlorar produktionen av Canal Plus sportprogram. Nye vd:n Anders Knave kommenterar.

Martin Schori


Publicerad: 04 Juni 2010, 08:41
Uppdaterad: 06 December 2015, 15:48

Ämnen i artikeln:

Canal PlusAnders KnaveOTW

MTG TV:s förre programchef Anders Knave tillträdde formellt som vd och koncernchef för OTW i tisdags.

Igår, torsdag, fick han beskedet att Canal Plus lägger sin sportproduktion på tre av kanalens egna medarbetare - Lasse Granqvist, Tommy Åström och Jens Fjellström – som startat eget bolag.

– Det är alltid tråkigt att förlora uppdrag. Speciellt eftersom både vi och även Canal Plus tycker att vi har gjort ett bra jobb. Men de vill stärka sina egna profiler ytterligare, säger Anders Knave.

OTW har producerat fotboll och hockey för Canal Plus sedan tre år tillbaka, då kanalen för första gången lade ut produktionen.

­– Det är extra tråkigt eftersom sporten en gång byggde OTW. Men nu har vi så många andra verksamheter som rullar, säger Anders Knave.

Han säger att ”ett tiotal” anställda jobbade med sporten. Exakt vad det tappade uppdraget får för konsekvenser är för tidigt att säga, enligt Anders Knave.

– Vi fick beskedet igår och ska nu se över vår verksamhet och prata med de som jobbade med sporten om de kan tänka sig att byta.

Ämnen i artikeln:

Canal PlusAnders KnaveOTW

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.