Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Alexander Axén ny expert i C More

Publicerad: 31 augusti 2017, 06:05
Uppdaterad: 31 augusti 2017, 06:05

Alexander Axén tar plats i Fotbollssöndag.

Örebrotränaren gör debut i Fotbollssöndag.


Ämnen i artikeln:

C More

Fotbollstränaren Alexander Axén tar klivet in i tv-rutan när han blir expert i C Mores Fotbollssöndag.

– När C More hörde av sig tvekade jag inte en sekund. Jag tycker att Fotbollssöndag ger allt en fotbollsälskare vill ha och jag ser fram verkligen emot att få köra igång, säger Alexander Axén, enligt ett pressmeddelande.

Den 47-årige Örebroaren har tidigare tränat klubbar som IK Start i norska Tippeligan och Göteborgsklubben GAIS. Tränare för nuvarande klubben Örebro har han varit sedan 2014.

– Alexander är en kanonvärvning för oss. Med sin gedigna erfarenhet, energi och färgstarka personlighet kommer han definitivt att bli en tittarfavorit och addera ytterligare värde i en redan vass studio, säger Niklas Supanich, exekutiv producent för Allsvenskan på C More, i en kommentar.

Med sig i rutan kommer Axén ha programledaren Lasse Granqvist, samt experterna Olof Lundh och Hasse Backe. Premiär blir den 10 september, efter landslagsuppehållet.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

C More

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.