Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Alex Schulman lurades in i Superprinsen – rasar

Publicerad: 20 April 2010, 09:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

En tecknad Alex Schulman syns kasta sitt barn i väggen på Aftonbladet.se. ”Inte okej”, säger Fredrik Lindén, programchef på Aftonbladet.


Till det senaste avsnittet av "Superprinsen" beslöt produktionsbolaget Tre Vänner sig för att ta hjälp av en av Aftonbladets mest välkända profiler, den nyblivne pappan Alex Schulman.

I programmet, som nu ligger ute på Aftonbladets webb, syns en hånskrattande Alex Schulman kasta sin dotter Charlie i väggen.

Alex Schulman blev väldigt upprörd när han såg programmet, och anser sig ha blivit lurad av produktionsbolaget.

”När jag kom till studion fick jag först veta att Charlie också en roll i serien. Det liksom smög fram under samtalet, det var inget de ville berätta när de sålde in det”, skriver han på sin blogg, och tilläger att han genast kände en oro inför detta.

Alex Schulman nöjde sig dock med en försäkran att Charlie inte skulle ha några repliker.

”Jag spelade in min röst och gick hem. Så får jag i tidningen Aftonbladet läsa att den tecknade serien slutar med att jag kastar Charlie i en vägg”, skriver Alex Schulman och forstätter:

”Det gör att jag skäms ihjäl, både inför mig själv och inför Amanda och Charlie och inför alla andra som såklart tror att jag ligger bakom denna idiotiska humor”.

Fredrik Lindén, programchef på Aftonbladet, beklagar det inträffade.

– Jag har fått en rapport om vad som har hänt. I och med att Alex själv lade speaker på inslaget utgick jag från att han hade fått se hela manuset. Men det hade han uppenbarligen inte, säger han.

Kommer ni att ta bort inslaget?

– Hade jag fått veta detta innan skulle vi inte ha lagt upp inslaget. Men nu är skadan redan skedd.

– Jag har pratat med produktionsbolaget och sagt att detta inte är okej.

Dagensmedia.se har sökt Alex Schulman.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.