Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Agneta Sjödin programleder ”Sverigelotten”

Publicerad: 10 februari 2020, 14:10

”Sverigelotten” kommer bland annat att visas i Schibsteds kanaler.

Foto: Daniel Abrahamsson/Houseofvision

Folkspels nya koncept programleds av Agneta Sjödin och Stefan Holm.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

TV4-profilen Agneta Sjödin och idrottsprofilen Stefan Holm programleder Folkspels programsatsning  ”Sverigelotten”. Vinstdragningar och intervjuer med vinnare kommer att visas upp i form av kortare klipp i Schibsteds kanaler, Folkspels egna kanaler och på sociala medier. 

Mikael Kjellström, affärsområdeschef på Folkspel, berättar att de tidigare haft högvinstdragningar under egen produktion men att man nu vill vill växla upp och ta det hela till en ny nivå. 

– Stefan Holm med sin tydliga idrottsprofil har en gedigen koppling till det som vi står för, där vårt uppdrag är att leverera allt överskott till svenska föreningslivet. Sedan är Agneta Sjödin en otroligt professionell programledare som har arbetat med oss många gånger tidigare, framför allt genom ”Bingolotto”. Så de båda var ett naturligt val av programledare, säger Mikael Kjellström till Dagens Media. 

Syftet med satsningen är att få fler att få upp ögonen för Folkspel genom att visa upp vinnarna. 

– Alla som köper lotter vill ju vinna, då är det också viktigt för oss att också visa upp vinnarna och göra det publikt. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.