söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Aftonbladet TV gör "Sveriges fulaste trädgård"

Publicerad: 14 april 2016, 05:00
Uppdaterad: 13 april 2016, 13:27

Har du Sveriges fulaste trädgård så kommer nu din chans. Aftonbladet TV gör programmet "Sveriges fulaste trädgård" där den vinnande trädgården får en totalförvandling.

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet TV

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Tävlingen pågår från den 15 april till 1 juni. Tävlingsbidrag i form av foton läggs upp på Instagram och hashtaggas med #sverigesfulasteträdgård.

Efter att svenska folket röstat fram finalisterna kommer en jury utse det vinnande bidraget. Förstapriset är en förvandling av den egna trädgården utförd av ett team trädgårdsspecialister. Programmet och tävlingen sponsras av Stihl/Viking, som tillverkar trädgårdsredskap.

Slutresultatet presenteras i mitten av augusti och förvandlingen kommer sändas i Aftonbladet TV med ett finalprogram i slutet av augusti.

– Vi har samarbetat med Stihl/Viking i 2,5 år och det har varit en spännande resa. Det här är ett nytt grepp vi testar. Vi skapar alltid nya saker och vi har stora förväntningar att det kommer tas emot väl. En trädgård är ju något som de flesta villaägare går och oroar sig för. Vi vill leverera nyttig content i den här kampanjen som folk kan lära sig mycket av, säger Marie Karlsson, projektledare Start Communication och fortsätter:

– Alla bidrag är välkomna och ju fulare trädgård desto bättre. Det är kontrasten mellan före och efter vi vill åt. Det här är en del i den digitala transformationen, att få in leeds i digitala kanaler.

Start Communication, huvudbyrå för Stihl/Viking, genomför kampanjen i samarbete med systerbyråerna inom More Ventures Group.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev