söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Aftonbladet gör webb-tv med Pokerstars och Messiah Hallberg

Publicerad: 2 oktober 2013, 13:05

Tillsammans med pokersajten Pokerstars lanserar Aftonbladet det nya webb-tv-formatet "Million Dollar Messiah". Programledare är komikern Messiah Hallberg.

Ämnen i artikeln:

Pokerstars

GT

Gustav Thunander


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouPlay är blockerad under “Visa våra partners”.

I ”Million Dollar Messiah” reser komikern Messiah Hallberg runt i världen för att göra två saker – spela poker i de mest pengastinna pokerturneringarna – och för att träffa kändisar.

Programmet har premiär på lördag och har tagits fram i samarbete med sajten Pokerstars.

– Det var en spännande resa eftersom jag har aldrig ens spelat poker tidigare, säger Messiah Hallberg till Dagens Media.

Enligt Messiah Hallberg, som tidigare varit programledare för Aftonbladets insomnade TV7, har programmet två olika aspekter. Dels pokeraspekten, men kanske framför allt humoraspekten.

– Intervjuerna ger utrymme för många dråpliga situationer. De är lite Borat- och Ali-G-inspirerade, säger Messiah Hallberg.

Programmet produceras av Johannes Björklund för Hard Hat Media och totalt kommer sex avsnitt att visas.

– Det är kul med nya format och kanaler. De traditionella humorsatsningarna på de stora kanalerna är ganska likriktade – det är Johan Ulveson eller Johan Glans i rollen som alla, säger Messiah Hallberg.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev