Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Aftonbladet gör webb-tv med Pokerstars och Messiah Hallberg

Publicerad: 2 Oktober 2013, 13:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:10

Tillsammans med pokersajten Pokerstars lanserar Aftonbladet det nya webb-tv-formatet "Million Dollar Messiah". Programledare är komikern Messiah Hallberg.


Ämnen i artikeln:

Pokerstars

I ”Million Dollar Messiah” reser komikern Messiah Hallberg runt i världen för att göra två saker – spela poker i de mest pengastinna pokerturneringarna – och för att träffa kändisar.

Programmet har premiär på lördag och har tagits fram i samarbete med sajten Pokerstars.

– Det var en spännande resa eftersom jag har aldrig ens spelat poker tidigare, säger Messiah Hallberg till Dagens Media.

Enligt Messiah Hallberg, som tidigare varit programledare för Aftonbladets insomnade TV7, har programmet två olika aspekter. Dels pokeraspekten, men kanske framför allt humoraspekten.

– Intervjuerna ger utrymme för många dråpliga situationer. De är lite Borat- och Ali-G-inspirerade, säger Messiah Hallberg.

Programmet produceras av Johannes Björklund för Hard Hat Media och totalt kommer sex avsnitt att visas.

– Det är kul med nya format och kanaler. De traditionella humorsatsningarna på de stora kanalerna är ganska likriktade – det är Johan Ulveson eller Johan Glans i rollen som alla, säger Messiah Hallberg.

Gustav Thunander

Ämnen i artikeln:

Pokerstars

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.