Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Adam Tensta ska videoblogga om graviditeten

Publicerad: 22 December 2015, 14:25
Uppdaterad: 23 December 2015, 09:23

UPPDATERAD. Adam Tensta till United Screens Libero-sponsrade Youtube-serie "Gravid vecka för vecka".


I förra veckan meddelade Vi föräldrar att artisten Adam Tensta blir tidningens nya pappakrönikör, då han ska ha barn med Nöjesguidens chefredaktör Jenny Nordlander.

Nu knyter Stina Honkamaa Bergfors Youtube-nätverk United Screens till sig Adam Tensta. Han ska videoblogga under hela graviditeten i webb-tv-serien ”Gravid vecka för vecka” som är ett samarbete med Libero.

– Adam och Jenny har ju en jättefantastisk kärlekshistoria. De har träffats på kort tid och nu är de gravida. Det har varit tongivande för oss för att ha med dem, så även för Libero. Det blir 20 avsnitt, säger Nicole Haman, ansvarig för försäljning på United Screens, till Dagens Media.

I det första avsnittet ”Jenny & Adam v.19”, som publicerades idag, skickar paret en hälsning från sin semester på Kap Verde och berättar bland annat om att de bestämde sig för att försöka få barn bara två månader efter att de träffades första gången.

– Det var som att vi kunde inte hålla oss, säger Jenny Nordlander i videoklippet.

– Jag kände mig helt redo. Jag har känt mig redo ett tag, säger Adam Tensta.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och bloggaren Dessie är andra personer som har varit med i webb-tv-serien. Libero har varit partner sedan januari 2015 och samarbetet har sytts ihop med hjälp av mediebyrån Zenith media.

– När vi startade United Screens tänkte många att Youtube är en plattform för gaming, musik och lite fjantiga videor, men vi har visat att man kan göra något seriöst. Graviditet är seriöst och ligger nära till hjärtat. För Libero är det ett utmärkt sätt att möta en stor del av sin målgrupp, säger Nicole Haman.

Enligt United Screens har "Gravid vecka för vecka" i snitt mellan 500 000-600 000 organiska svenska visningar per månad. Nyligen startade United Screens också webb-tv-serien "Familj vecka för vecka" där tittarna får följa familjernas första tid med den nya bebisen.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.