torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Tre branschprofiler till Sveriges Tidskrifters omskruvade podd

Publicerad: 3 september 2020, 08:45

Thomas Mattsson tar upp poddandet igen, men denna gång som återkommande gäst i Sveriges Tidskrifters omgjorda tidskriftspodd.

Camilla Björkman, Helle Klein och Thomas Mattsson ska gästa Fredrik Wass i den nygamla Tidskriftspodden.

Ämnen i artikeln:

Sveriges TidskrifterFredrik WassThomas MattssonHelle KleinCamilla Bergman

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Första avsnittet av Sveriges Tidskrifters podcast Tidskriftspodden släpptes i april 2016.   Sedan dess har det gått fyra år och 86 avsnitt har hunnit produceras.

Upplägget hittills har varit ett intervjuformat där ambitionen varit att ge lyssnarna aktuella inblickar från tidskriftsvärlden och andra medieområden genom samtal med en profil från branschen.

Men efter att Sveriges Tidskrifter gjort en lyssnarundersökning där de medverkande efterlyste mer analyser och kommentarer väljer branschorganisationen nu att skruva på upplägget. Fram över kommer podden i stället återkommande att gästas av tre för branschen mycket välkända namn, nämligen Expressens förre chefredaktör Thomas Mattsson, Dagens Arbetes vd och chefredaktör Helle Klein samt Breakits vd Camilla Björkman.

– Det fanns ett stort engagemang i podden som var värt att ta tillvara och vi beslutade att göra om formatet till en diskussionspodd med ett bredare fokus och med återkommande gäster. Vi är både stolta och glada över att tre så tunga namn tackat ja till att medverka som återkommande gäster. Vi kommer också kunna ge utrymme för fler spännande gäster och ersättare vid behov, säger Fredrik Wass, programledare för Tidskriftspodden, i ett pressmeddelande.

Det första avsnittet av den nygamla podden släpps i dag.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev