torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

SvD:s nyhetsbrev blir podd – ska navigera lyssnarna i streaminglandskapet

Publicerad: 13 maj 2022, 06:34

Det blir Tove Norström och Elias Björkman som leder SvD:s nya podd om streamad tv som har premiär i morgon, lördag. Foto: Stina Stjernkvist

Svenska Dagbladet släpper en tv-podd. Det är nyhetsbrevet ”Bäst på tv” som tar plats i etern. Programleder gör Tove Norström och Elias Björkman.

Ämnen i artikeln:

Svenska DagbladetSvDStreaming

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Sedan tidigare guidar SvD:s film- och tv-redaktör Elias Björkman sina omkring 30 000 nyhetsbrevsprenumeranter genom nyheter på streamingplattformarna. Nu tar nyhetsbrevet steget ut i etern i nya podden ”Dagens story: Tv-kollen”.

I podcasten där streamad tv står på agendan får Elias Björkman sällskap av skribenten, programledaren och manusförfattaren Tove Norström

– Vi ser det tydligt i våra analyser att läsarnas intresse för streamad tv bara ökar. Vi märker det i vår traditionella bevakning och i våra recensioner, men också i ett allt större intresse för vårt nyhetsbrev ”Bäst på tv”. Nu tar vi nästa steg och lanserar en fördjupande och underhållande veckopodd om streamad tv, säger Madelaine Levy, utvecklingsredaktör på SvD Kultur, i ett pressmeddelande.

Ett nytt avsnitt av podden släpps varje lördag. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev