onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Susanna Arpi utsedd till redaktionschef på P3 i Malmö

Publicerad: 25 mars 2021, 12:01

Foto: Anna Benker/Sveriges Radio

Rutinerad radiochef går in som redaktionschef för P3 i Malmö.

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Susanna Arpi blir ny redaktionschef på P3 i Malmö. Därmed ersätter hon Danina Mahmutovic som i stället går över till en annan tjänst på Sveriges Radio inom området ”Play”. 

Susanna Arpis uppdrag är att leda digitala desken, hiphopkanalen P3 Din Gata och produktioner som P3 med, Digilistan, Latin i P3, P3 Soul och humorpodden P3 Busringer. Hon kommer även vara chef för P3 Nyheters samt Musikguidens reportrar. 

– Jag ser mycket fram till att jobba med att utveckla P3s innehåll digitalt och linjärt tillsammans med ett dedikerat team. Man får stå på tårna för att vara relevant, en del av publikens vardag och lyssning. Vi ska vara en garant för ny musik, musikjournalistik och populärkultur och med både allvar och humor behålla och hitta ny publik, säger Susanna Arpi, i ett pressmeddelande. 

Sedan augusti förra året har Susanna Arpi varit tf riksprogramchef för P1, P2 och P4 i Malmö. Hon har även arbetat på Danmarks Radio i 13 år där hon bland annat varit kanalansvarig för P2 och P8 Jazz samt kanalredaktör för P1. Tidigare har hon även varit journalistisk chef för radionyheterna och P1 Morgon i DR Nyheder. 

Susanna Arpi tillträder sin nya tjänst den 1 april. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev