Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Storytel rekryterar från Expressen och Spotify

Publicerad: 27 maj 2021, 11:34

Ida Ståhlnacke (tv) och Emma Boëthius (th) går in i Storytels globala kommunikationsledning.

Foto: Mattias Bardå/Storytel

Storytel förstärker pr-arbetet med två nyförvärv – Emma Boëthius, utrikeschef på Expressen, och Ida Ståhlnacke, global pr- och kommunikationsansvarig för Spotifys studio Soundtrap, går till streamingbolaget.


Ämnen i artikeln:

StorytelExpressenSpotify

Emma Boëthius får rollen som PR manager nordics & Europe, medan Ida Ståhlnacke blir PR manager international. Båda tillträder sina tjänster, som är nyinrättade, i augusti.

– Ida och Emma är förstklassiga kommunikatörer och storytellers med starkt utvecklat globalt perspektiv, stor taktisk och strategisk kunskap, och med passion för innehåll. Jag är väldigt glad att hälsa dem välkomna till Storytels kommunikationsavdelning, säger Dan Panas, head of global communications & pr på Storytel, i ett pressmeddelande.

Emma Boëthius och Ida Ståhlnacke kommer även att ingå i Storytels globala kommunikationsledning.

Dessutom stuvar Storytel om i det svenska kommunikationsteamet. Från och med 1 juni går Therese Lindström in som presschef för Sverige. Hon har sedan 2019 jobbat på Storytel, som communications specialist publishing, med ansvar för att strategiskt och operativt driva pr för Storytels originalutgivning.

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

StorytelExpressenSpotify

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.