Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

SR skjuter fram P3 Guld-galan

Publicerad: 29 december 2020, 11:54

”För att kunna genomföra P3 Guld som vi tänkt och med alla medverkande på plats har vi valt att senarelägga galan”, sägerprojektledaren Liv Ungermark.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Galan flyttas fram till våren på grund av rådande smittsituation och restriktioner.

Ämnen i artikeln:

P3Sveriges Radio

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Den årliga P3 Guld-galan skulle egentligen ha ägt rum den 23 januari 2021, men Sveriges Radio väljer att flytta fram galan till den 20 mars i stället. 

– För att kunna genomföra P3 Guld som vi tänkt och med alla medverkande på plats har vi valt att senarelägga galan. Sveriges Radio är vid det här laget vana att genomföra evenemangssändningar med skyddsåtgärder och hela produktionen är redan planerad med corona i åtanke. Vi väljer trots detta att flytta P3 Guld med tanke på restriktionerna kring smittspridningsläget just nu, säger projektledaren Liv Ungermark, i ett pressmeddelande. 

Sedan tidigare är det även känt att galan har coronaanpassats på så vis att den arrangeras på ett hotell i Stockholm där liveframträdanden kommer att ske från olika platser på hotellet. Galan leds av Oscar Zia och Emma Molin

På grund av corona har Sveriges Radio även valt att pausa utdelningen av kategorin Guldmicken eftersom för få livespelningar har ägt rum. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev