Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag05.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

SR: ”Nyanställningarna nödvändiga för att SR ska kunna skildra hela Sverige”

Publicerad: 16 Januari 2020, 09:14

Michael Österlund, biträdande programdirektör med ansvar för innehållsproduktionen på Sveriges Radio, om bakgrunden till att Sveriges Radio under året anställer omkring 20 nya medarbetare ute i landet.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Sveriges Radios tillsvidareanställande av 20 journalister är inte direkt kopplat till de nya popup-stationerna utan görs för att public service-bolaget ska kunna rapportera från hela landet. Det säger Michael Österlund, biträdande programdirektör med ansvar för innehållsproduktionen på Sveriges Radio.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Nyligen rapporterade Dagens Media att Sveriges Radio skapar popup-stationer på ett femtiotal platser ute i landet. Det som en del av en satsning på att bli bättre på att

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.