måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Spotify uppdaterar sitt Premium Family-abonnemang

Publicerad: 20 augusti 2019, 12:45

Spotify vill inte kommentera uppgifterna om att priset på familjeabonnemanget kommer att höjas. Foto: Spotify

Under hösten kommer Spotify att lansera ett uppdaterat familjeabonnemang. ”Föräldrar kan välja att tillåta eller blockera innehåll för varje kontoanvändare”, säger Spotifys kommunikationsansvarig till Dagens Media.

Ämnen i artikeln:

Spotify

AD

Axel Duberg


Det uppgraderade abonnemanget är redan tillgängligt i Irland och kommer till andra marknader under hösten. Flera funktioner adderas till abonnemanget, en av dem är föräldrakontroll som Anna Ingler, nordisk kommunikationsansvarig på Spotify, säger har efterfrågats länge av användarna. 

– Föräldrar, eller den som är ägare av kontot, kommer att kunna kontrollera Explicit Content-filtret på alla konton kopplade till familjeplanen. Föräldrar kan välja att tillåta eller blockera innehåll för varje kontoanvändare. Filtret fungerar endast på musik, inte på podcasts, skriver Anna Ingler, i ett mejl till Dagens Media. 

Antalet personer som kan tillgå kontot förblir sex personer i samma hushåll och priset för ett abonnemang, 149 kr, är oförändrat. 

Dagens Media rapporterade i förra veckan om hur anonyma källor till Bloomberg meddelat att Spotify kommer att höja priset för sina familjeabonnemang på den skandinaviska marknaden, en uppgift som Anna Ingler avböjar att kommentera. 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev