Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Spotify släpper ny exklusiv podd

Publicerad: 12 februari 2019, 07:19
Uppdaterad: 12 februari 2019, 08:30

Carina Berg och Carolina Gynning släpper "Gynning & Berg hittar sig själva".

Podden "Gynning & Berg hittar sig själva" är Spotifys senaste satsning på exklusivt poddinnehåll.


Ämnen i artikeln:

Spotify

I samband med den fjärde kvartalsrapporten bekräftade Spotify att man ligger i förhandlingar för att köpa upp den amerikanska poddplattformen Anchor och podcastproducenten Gimlet. Köpen innebär ett stort kliv in på att producera och lansera egna poddar på plattformen. 

Nu lanserar Spotify en ny exklusiv podd* för Sverige – "Gynning & Berg hittar sig själva". 

I podden kommer Carina Berg och Carolina Gynning fördjupa sig i det mänskliga beteendet som enligt dem är den största källan i livet till både glädje och problem. 

Podden kommer släppas veckovis och går att hitta på Spotify från och med idag. 

– Vi är stolta och glada över att Carina och Carolina väljer att göra exklusiv podcast-debut på Spotify. Premiären för "Gynning och Berg hittar sig själva" är nästa steg i vår satsning på podcasts och det känns fantastiskt att göra det tillsammans med två av Sveriges roligaste, mest erfarna och professionella innehållsskapare. Carina och Carolina har oerhört engagerade fans och vi ser fram emot att låta alla Spotify-lyssnare följa deras upptåg i podden, säger Johan Seidefors, nordisk innehållschef på Spotify. 

*I en tidigare version av denna artikel stod det felaktigt att podden var Spotifys första exklusiva podd. Tidigare har bland annat "Equalizer" med Linnea Henriksson och "Livets liv" med Benjamin Ingrosso och Felix Sandman lanserats. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Spotify

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.