Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

Sisuradio kan byta namn

Publicerad: 13 Januari 2020, 09:46

På Sisuradio förs just nu diskussioner om vad man ska kalla sig framåt. ”Det förs sådana diskussioner ja, men ingenting är klart och inga beslut är fattade”, säger Anne Sseruwagi, områdeschef på Sveriges Radios Sisuradio.

Sveriges Radios sverigefinska radiokanal Sisuradio för samtal om ett eventuellt namnbyte. ”Diskussionen är en del i ett större utvecklingsarbete”, säger områdeschefen Anne Sseruwagi. Enligt Dagens Medias uppgifter är bakgrunden ett internt missnöje med att ”Sisu” kan kopplas till högerextrema grupper.


Sveriges Radio har haft en sverigefinsk verksamhet i över 50 år och kanalen Sisuradio har funnits sedan 1990-talet. Men nu förs diskussioner om huruvida kanalen ska fortsätta heta Sisuradio eller

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.