Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Rickard Olsson till Rix FM: ”Jag är ju en radiot”

Publicerad: 29 maj 2020, 08:35

Rickard Olsson började sin karriär på Radio Gävleborg

Foto: Nent Group

I sommar tar tv- och radio-veteranen Rickard Olsson över som programledare för Rix FM:s eftermiddagssändningar: ”Längtar så jag har växtvärk”, säger han.


Ämnen i artikeln:

Rix FMViaplay Group

Med start den 29 juni kommer Rickard Olsson under fem veckor att programleda varje eftermiddag mellan 14 till 18 i Rix FM. 

- Rickard är en av landets mest folkkära programledare från både radio och tv och hans lättsamma och personliga sätt att prata med sin publik passar Rix FM perfekt. På ett personligt plan ska det bli otroligt kul att äntligen få göra radio tillsammans då vi känt varandra sedan högstadiet i Gävle, säger Christer Modig, verksamhetschef för radio på Nordic Entertainment Group.

Rickard Olsson började sin karriär på Radio Gävleborg och efter några år på P3 blev det ungdomsprogrammet Bullen följt av Söndagsöppet, Nyhetsmorgon, P4 Extra, Bingolotto, galor som Melodifestivalen och inte minst otaliga säsonger av Vem Vet Mest. Nu gör han comeback på radion i Rix FM.

- Jag är ju en radiot sedan gammalt och älskar direktsänd radio. Det kommer bli skoj, trams, underhållning och allvar i skön mix. Precis som livet är. Längtar så jag har växtvärk, säger Rickard Olsson i ett pressmeddelande.

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Rix FMViaplay Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev