lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Prime Video släpper podd med Alex Schulman och Sigge Eklund

Publicerad: 29 november 2022, 07:24

Foto: Prime Video

Alex Schulman och Sigge Eklund gör podden ”Prime Video Talks by Alex&Sigge” för att göra reklam för Prime Videos innehåll.

Ämnen i artikeln:

NyheterAmazon Prime Video

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Som del i Prime Videos satsning på den svenska marknaden går streamingjätten ihop med podcastbolaget Perfect Day Media och podduon Alex Schulman och Sigge Eklund

Tillsammans släpper de podden ”Prime Video Talks by Alex&Sigge” som ska lyfta innehåll och nyheter från streamingjätten. Det första avsnittet släpps natten till den 30 november.

I podden kommer Alex Schulman och Sigge Eklund varje vecka bjuda in en känd gäst för att prata tv-serier och film samt dra paralleller till sina egna liv. Tanken är att tilltalet i podden ska vara personligt. 

– Vi ser projektet som ett startskott för ett långt och givande samarbete tillsammans och blickar redan fram emot fler säsonger, säger Hannah Widell, chef för Perfect Day Media, i ett pressmeddelande. 

Första avsnittet gästas av Daniel Hallberg som medverkar i Prime Videos första originalserie ”Toppen”. Podden ges ut i totalt tio avsnitt, andra gäster är Henrik Bastin, Edvin Törnblom, Kodjo Akolor, Jonas Olsson, Amanda Schulman och Emil Persson.  

LÄS MER: Prime Video växlar upp: ”Vi är här för att stanna”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev