Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Podme plockar från produktionsbolaget Filt

Publicerad: 13 september 2022, 09:00

Moa Soltanian Magnusson är ny ”head of inhouse” på Podme.

Moa Soltanian Magnusson lämnar produktionsbolaget Filt för att bli head of inhouse på Podme.


Ämnen i artikeln:

NyheterPodme

Rollen som ”head of inhouse” på Podme som Moa Soltanian Magnusson går till är nyinrättad och i uppdraget ligger att utveckla innovativa format samt att utveckla strategier tillsammans med Podmes inhouse-producenter.

Moa Soltanian Magnusson har ett decenniums erfarenhet av att arbeta med innehåll och format, och kommer närmast från uppdraget som kreativ chef på produktionsbolaget Filt.

– Jag ser otroligt mycket fram emot att ta fram starka koncept som når bred publik tillsammans med Podme-teamet och jag kommer jobba hårt för att nå nya prenumeranter som ännu inte upptäckt det innehåll Podme ständigt skapar och utvecklar, säger Moa Soltanian Magnusson i ett pressmeddelande.

I samband med förändringen blir Timmie Strandberg också head of creative audio på Podme.

Pelle Porseryd, content director och ansvig för rekryteringen, ser fram emot att välkomna Moa Soltanian Magnusson till Podme.

-– Vi fortsätter att stärka vår innehållsorganisation för att möta lyssnarnas krav på kvalitet. Med Moas bredd och mångåriga erfarenhet från utveckling och produktion av högkvalitativa podcasts hoppas vi nu kunna skapa ännu fler engagerande, roliga och spännande lyssnarupplevelser.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NyheterPodme

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev