Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Podme plockar från Mojang

Publicerad: 23 februari 2021, 09:34

Podme värvar Hans Abrahamsson från Mojang, som bland annat står bakom dataspelet Minecraft.

Podcastplattformen Podme rekryterar sin nya innehållschef, Hans Abrahamsson, från datorspelsföretaget Mojang.


Ämnen i artikeln:

Podme

Hans Abrahamsson kommer närmast från datorspelsföretaget Mojang där han haft uppdraget som media director. Innan dess arbetade han flera år som exekutiv producent på TV4. Sedan mitten av februari är han dock på podcastplattformen Podme, där han tilldelats rollen som innehållschef.

– Head of content på Podme är en drömtjänst. Att få berätta historier och engagera en publik är min passion, och podcast är en optimal plattform för det, säger Hans Abrahamsson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare fortsätta utveckla utbudet. Det finns gott om plats för fler trollbindande historier och talanger.

I Sverige har Podme funnits sedan 2017. Två år senare lanserades plattformen även i Norge. I samband med att Podme rekryterat Hans Abrahamsson får den nuvarande innehållschefen Pelle Porseryd den nyinsatta rollen som content director, i vilken ansvar för innehållet i Podmes internationella expansion ingår.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Podme

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.