söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Podden Uppstickarna aktuell med ny säsong

Publicerad: 11 mars 2019, 05:00

Programledarna Karin Bäcklund och Johanna Snickars ser fram emot en ny säsong av Uppstickarna.

Foto: Janne Næss

Inspirationspodden Uppstickarna är nu aktuell med en ny säsong: "Vi vill fortsätta visa goda kvinnliga förebilder inom kommunikationsbranschen", säger Karin Bäcklund, programledare på Uppstickarna.

Ämnen i artikeln:

UppstickarnaKarin BäcklundJohanna Snickars

JS


Nu står det klart att en ny säsong med inspirationspodden Uppstickarna är på gång. Podden drivs av programledarna Karin Bäcklund och Johanna Snickars och lanserades under förra året. Podden kretsar främst kring framgångsrika kvinnliga personligheter inom kommunikationsbranschen. 

– Att arbeta med podden har varit superroligt, väldigt lärorikt och framför allt inspirerande. Det säger nog en del att både jag och Johanna har sagt upp oss och bytt jobb efter att ha startat podden. Nu för tiden är jag egen och Johanna har börjat på Ericsson. Det har gett oss mycket att få träffa och prata med alla gäster, säger Karin Bäcklund till Dagens Media, och fortsätter:

– Gästerna har varit förvånansvärt personliga och delat med sig av egna erfarenheter och tankar kring sina karriärer. De har frikostigt bjudit på tips, och när det gått snett. Jag upplever också att vi under året har kommit djupare in i våra samtal. 

Hur har podden tagits emot hos publiken?

– Vi har fått mycket positiv feedback från både lyssnare och gäster. Det är heller inte bara kvinnor som lyssnar, vilket man kanske kan tro. Senast i förra veckan stötte Johanna på en man på ett café som är en trogen lyssnare. Så även om vi bara haft kvinnliga gäster så har vi inte bara kvinnliga lyssnare, säger hon. 

Vad kommer årets kommande podd att innehålla? 

– Vi fortsätter på samma spår med nya och inspirerande gäster. Vi vill fortsätta inspirera och visa goda kvinnliga förebilder inom kommunikationsbranschen. Ju mer välkänd podden blir, desto större namn kan vi bjuda in. I år har vi riktigt bra gäster inbjudna med större variation på ålder än vi haft tidigare.                                          

Poddens nya säsong drar i gång nu på onsdag den 13:e mars, med ett nytt avsnitt varje onsdag. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev