torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Podden ”Gradvall + Magnus” får ny sponsor

Publicerad: 1 mars 2021, 11:22

Podden ”Gradvall + Magnus” görs av journalisten och musikskribenten Jan Gradvall och futurologen Magnus Lindkvist. Foto: Gradvall + Magnus

Andra säsongen av podden ”Gradvall + Magnus” släpptes nyligen – i samarbete med en ny sponsor från finansvärlden.

Ämnen i artikeln:

Podcast

DG


Podden ”Gradvall + Magnus” görs av journalisten och musikskribenten Jan Gradvall och futurologen Magnus Lindkvist. Nu har den andra säsongen släppts – och den görs i samarbete med och sponsras av East Capital Groups hedgefond Adrigo.

– Första säsongen var en pilotsäsong för oss för att testa vingarna, men feedbacken har varit fantastisk och vi har nu utvecklat det vidare i säsong 2. Det första avsnittet i säsongen som handlar om det oväntade var lite av en ögonöppnare för oss båda. Hela säsongen har varit  otroligt roligt att spela in, säger Magnus Lindkvist, i pressmeddelandet.

LÄS OCKSÅ: Thåström köper intervju av Gradvall

Adrigo förvaltar en hedgefond som är inriktad på små och medelstora bolag i Norden.  

– När vi pratade med Adrigo kände vi att vi hade mycket mer gemensamt än vad man kanske först kunde tro. Fondförvaltning handlar inte bara om att förstå pengar och statistik utan framför allt människor och deras drivkrafter, precis det som är den röda tråden i ”Gradvall + Magnus”. Vi hittade en själsfrände i jakten på idéer helt enkelt”, säger Jan Gradvall, i pressmeddelandet.

Adrigo är en del av svenska East Capital Group som förvaltar 45 miljarder kronor, enligt pressmeddelandet, ”för en svensk och internationell investerarbas bestående av institutionella investerare, företag och privatpersoner”, framgår det.  

– Vi investerar i saker som vi tror har en lysande framtid och dit hör den här podcasten. Det är så oerhört informationstätt och smart att det är svårt att tänka sig något mer värdefullt att lägga 35 minuter i veckan på för att tanka inspiration. De som inte gör det vet inte vad de går miste  om och därför vill vi samarbeta med dem så att den når ut till fler, säger Peter Elam Håkansson,ordförande för East Capital Group.

LÄS OCKSÅ: Jan Gradvall efter kritiken mot Zlatan-reportaget: ”Jag är väldigt stolt” 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev