onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Parisa Amiri och Brita Zackari inte längre exklusiva hos Podme

Publicerad: 20 februari 2023, 10:14

I slutet av februari i fjol anslöt Parisa Amiri och Brita Zackari till Podmes premiumutbud, men nu är deras podd inte längre exklusiv hos podcastplattformen.

Sedan ett drygt år tillbaka har Parisa Amiris och Brita Zackaris podd ”Brita & Parisa” legat bakom betalvägg hos Podme. Men nu öppnar den för alla igen.

Ämnen i artikeln:

NyheterPodmeSchibsted

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I medieprofilerna Brita Zackari och Parisa Amiris veckoåterkommande podd ”Brita & Parisa” diskuterar de två populärkulturella frågor, men också det senaste inom politik och nyheter.

Podden lanserades i december 2018 och var gratis och öppen för alla fram till och med februari 2022 när de anslöt till Schibsted-ägda Podme och därmed hamnade bakom podcastplattformens reklamfria betalvägg. Men nu kommer podden att göras gratis igen. Det skriver de två på Instagram.

Det första öppna avsnittet publiceras nu på fredag.

Podmes landschef Nicolas Leon kommenterar förändringen.

– Det har varit ett nöje att få jobba med Birta och Parisa och vi önskar dem stort lycka till med sin poddsatsning. Som lyssnare kommer du fortsättningsvis kunna lyssna på Brita och Parisa på Podme, skillnaden är att podden inte längre är exklusiv eller reklamfri hos oss.

LÄS OCKSÅ: Podme kärnan i Schibsteds nya poddstrategi

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev