Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag05.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Radio/podd

P4 Västs kanalchef: ”Inte roligt att gå på en sådan här sak”

Publicerad: 17 Januari 2020, 13:18

P4 Västs kanalchef Peter Sundblad säger att man ser över rutinerna på redaktionen efter gårdagens publicering av den felaktiga uppgiften att Rossana Dinamarca kandiderar som partiledare för Vänsterpartiet.

Foto: PeO Nilsson

P4 Väst rapporterade i går att Rossana Dinamarca kandiderar som partiledare för Vänsterpartiet. Men uppgiften var felaktig: ”Inte roligt att gå på en sådan här sak”, säger kanalchefen Peter Sundblad till Dagens Media. Nu pågår en översyn av rutinerna.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

I onsdags kom beskedet att Jonas Sjöstedt lämnar posten som partiledare senare i vår. Med anledning av beskedet sökte P4 Väst under gårdagen vid upprepade tillfällen Rossana Dinamarca, vänsterpartistisk politiker

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.