torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Niclas Wahlgren lämnar NRJ

Publicerad: 21 januari 2022, 14:13
Uppdaterad: 24 januari 2022, 07:34

Niclas Wahlgren gör sin sista dag den 11 april.

Foto: Bauer Media

UPPDATERAD. Meningsskiljaktigheter med ledningen gällande programinnehållet har fått radioprofilen Niclas Wahlgren att säga upp sig. ”Från vårt håll finns det ingen konflikt”, säger Håkan Morland, produktchef för NRJ, till Dagens Media.

Ämnen i artikeln:

NRJ

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Radioprofilen Niclas Wahlgren lämnar radiostationen NRJ efter meningsskiljaktigheter med ledningen, det skriver Niclas Wahlgren själv på sin Instagram

Enligt Niclas Wahlgren har han och ledningen olika syn på programinnehållet. 

”Jag älskar Radio som ni vet men Radio ska vara underhållande roligt och överraskande enligt mig. Där har den nya ledningen och jag olika åsikter som för att jag inte kan stå för innehållet längre [sic]”. 

Radioprofilen har en uppsägningstid på tre månader och gör därför sin sista dag den 11 april. 

När Dagens Media kontaktar Bauer Media för att höra vad meningsskiljaktigheterna går ut på mer konkret svarar Håkan Morland, produktchef för NRJ, med följande kommentar: 

– Vi kan bekräfta att Niclas Wahlgren kommer att sluta sända på eftermiddagarna på NRJ. Vi jobbar hela tiden med att förbättra och vässa innehållet och från vårt håll finns det ingen konflikt. Exakt hur tablån kommer att se ut framåt kommer vi att återkomma till inom kort.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev