torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Naudio och Third Ear Studio tar Londongrad till Sverige

Publicerad: 16 mars 2023, 06:57

”Under 2023 har vi som löfte till våra lyssnare att de ska kunna lyssna på världens bästa dokumentärer hos oss”, säger Naudios innehållschef Mark Malmström Fast.

Foto: pressbild

Poddbolagen Naudio och Third Ear Studio gör en gemensam adaption av den brittiska podden Londongrad.

Ämnen i artikeln:

NyheterThird Ear Studio

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Londongrad handlar om oligarkerna Evgeny och Alexander Lebedev. De har i Storbritannien väckt stor uppmärksamhet för sina fester dit rika och inflytelserika personer gör allt för att få en inbjudan. Kontaktnätet de byggt under festerna har de använt i politiska syften.

Rättigheterna till podcasten har Naudio och Third Ear Studio förvärvat av det brittiska mediehuset Tortoise, som leds av före detta BBC News-chefen James Harding

– Vi kraftsamlar och det här samarbetet är en del av den satsningen. Under 2023 har vi som löfte till våra lyssnare att de ska kunna lyssna på världens bästa dokumentärer hos oss, och för att nå dit är det helt naturligt att samarbeta med Third Ear Studio och Tortoise, säger Mark Malmström Fast, innehållschef på Naudio, i ett pressmeddelande.

Både Naudio och Third Ear Studio är anslutna till det medieetiska systemet.

– Både Naudio och Third Ear Studios har en publicistisk riktning, vi är båda anslutna till det medieetiska systemet och vi har en samsyn om vad som är bra journalistik. Det vore konstigt om vi inte samarbetade när tillfällen som de här dyker upp, säger Mark Malmström Fast, i pressmeddelandet.

Londongrad publiceras idag, 16 mars, i dokumentärappen Naudio och i Third Ear Studios kanaler.

LÄS ÄVEN:
Third Ear förvärvar Podspace
Tre podcastbolag bildar nya koncernen Third Ear Studio 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev