torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Moa Wallin gör mammapodd

Publicerad: 8 juni 2020, 12:33

I den nya mammapodden kommer Moa Wallin bland annat att gästas av experter och svara på lyssnarnas frågor. Foto: Magnus Ragnvid

I ”Mamma Moa” låter den före detta Della Q-poddaren Moa Wallin lyssnarna följa henne under sin graviditet.

Ämnen i artikeln:

Perfect Day Media

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Moa Wallin är känd från Sveriges Radios Tankesmedjan och den uppmärksammade podden Della Q, som tilldelades Guldörat i kategorin Årets nykomling 2019. Efter drygt 90 avsnitt stod det dock i april klart att Della Q skulle läggas ned. Det efter interna konflikter bland de tre medlemmarna, som förutom Moa Wallin består av Anna Björklund och Bianca Meyer.

Men nu startar Moa Wallin, som väntar barn, en ny podcast på temat moderskap och livet med barn.

– När jag blev gravid väcktes ett omättligt behov av att få höra om andras graviditeter, men jag insåg att det inte fanns så mycket att läsa eller lyssna på som jag först trodde. Efter att har läst Blondinbellas graviduppdateringar från 2013 ungefär tio gånger och i princip lärt mig 1177:s gravidinformation utantill föddes idén till Mamma Moa. Podden jag letade efter var som en blandning av just det - och det är vad jag vill att Mamma Moa ska vara, säger Moa Wallin i ett pressmeddelande.  

Premiäravsnittet publiceras i dag 8 juni och podden produceras av Perfect Day för Spotify. 

– Mamma Moa ska vara det där ljuvliga mammamagasinet som du aldrig får nog av och gärna bläddrar igenom både en, två och fyra gånger. Ett magasin som vi personligen längtat efter och är väldigt glada över att få producera som podd tillsammans med Spotify säger Hannah Widell och Amanda Schulman, grundare och kreativa chefer på Perfect Day Media i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev