Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Mix Megapol ny mediepartner till skidlandslaget

Publicerad: 6 mars 2020, 14:59

Mix Megapol inleder nytt samarbete med Ski Team Sweden Alpine som löper över tre år. ”Ger oss helt nya möjligheter att kommunicera med en bred målgrupp”, säger Kalle Ollson Bexell, marknads- och kommunikationschef på Ski Team Sweden Alpine.


Ämnen i artikeln:

Mix Megapol

Mix Megapol och Ski team Sweden alpine har tecknat ett avtal som innebär att radiokanalen blir mediepartner till förbundet. 

I och med partnerskapet kommer Mix Megapol både höras och synas i samband med flera nationella tävlingar från och med i år fram till 2023. 

– Mix Megapol är Sveriges största kommersiella radiokanal som ger oss helt nya möjligheter att kommunicera med en bred målgrupp. Tillsammans har vi kraften att kunna inspirera fler svenskar att åka mer skidor under vinterhalvåret, säger Kalle Ollson Bexell, marknads- och kommunikationschef på Ski Team Sweden Alpine, i ett pressmeddelande. 

Även om samarbetet har ”smygstartat” denna säsong kommer samarbetet inte dra i gång med full kraft förrän säsongen 2020/2021. 

– Att få vara med och stötta en svensk nationalsport känns jättekul! Vi har många roliga idéer på hur vi som radiostation kan hjälpa till att bygga svensk skidåkning. Vintersport är ett stort intresse för många av våra lyssnare, säger Janne Hartlin, Marknadschef på Mix Megapol, i ett pressmeddelande. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mix Megapol

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.