Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Mia Parnevik startar podcast

Publicerad: 18 januari 2019, 13:23

Mia Parnevik.

Shopping-communityn Best Secret sponsrar Mia Parneviks nya podcast "Parnevik & Engblom".


Mia Parnevik är mamman i familjen Parnevik, vars realityserie sänts i TV3 sedan 2015. Tack vare hennes mångåriga medverkan i serien har hon byggt upp en bred följarskara och är framför allt stor i målgruppen 35+. 

Nu startar hon podcasten "Parnevik & Engblom" tillsammans med bästa väninnan Annelie Engblom. 

– Jag har länge gått i podcasttankar men inte riktigt vetat var, när och hur. Jag har gästat mina döttrars podcast "Pillowtalk", samt varit med i flera andra poddar och varje gång har jag känt att wow, det här vill jag göra mer av. Tv och instagram är min hemmaplan, men nu var det dags att våga testa något nytt, säger Mia Parnevik i ett pressmeddelande. 

I podcasten kommer lyssnaren att få ta del av Mias uppväxt, vänskapsrelationer och allt det som händer i hennes familj just nu. 

Första avsnittet lanseras idag fredag och redan från starten har podcasten en sponsor genom shopping-communityn Best Secret.

– Vi har jobbat framgångsrikt med podcast under en längre tid och när vi hörde att Mia skulle lansera en podcast så tvekade vi inte. Hon har en målgrupp som är väldigt intressant för oss och Mia kan på ett trovärdigt och genuint sätt introducera lyssnarna för vårt shopping-community, säger Elisabeth Hansen på Best Secret i pressmeddelandet.  

Podcast- och influencerbyrån Make Sense Media representerar familjen Parnevik i samtliga sociala kanaler. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev