Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Melker Becker gör podd om hemliga historier

Publicerad: 14 juli 2020, 08:01

I mitten av juli är det premiär för podden ”Besynnerliga berättelser med Melker Becker”.

Foto: Jon Jogensjö

Tv-profilen Melker Becker lanserar podcast om udda historier från olika platser i världen: ”Jag har alltid älskat att vara bland det märkliga, bortglömda och hemliga”, säger han.


Ämnen i artikeln:

PodmeJarowskij

Programledaren Melker Becker har tidigare setts i SVT-program som ”Svenska hemligheter” och ”Om kriget kom”. I mitten av juli är det premiär för hans podd ”Besynnerliga berättelser med Melker Becker”, som produceras av Jarowskij, och som görs exklusivt för Podme. 

I podcasten leder Melker Becker lyssnaren genom udda och ibland tidigare hemliga historier från runt om i världen.

– Jag har alltid älskat att vara bland det märkliga, bortglömda och hemliga. Allt började med att jag stötte på historien om den besynnerliga ”apkvinnan” som påträffades, uppstoppad, på en vind i Linköping, av alla platser. Det i sin tur resulterade i en mängd tv-serier och dokumentärer om mystiska händelser och platser både i och utanför Sverige. Jag är nu verkligen jättepeppad på att dela med mig av alla historier i poddformatet, säger Melker Becker i ett pressmeddelande.

 

 

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PodmeJarowskij

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.