torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Mats Ottosson tar över P4 Göteborg

Publicerad: 4 mars 2020, 07:32

Mats Ottosson som tidigare var på Hall Media, blir kanalchef på P4 Göteborg. Foto: Janne Næss/ Josépine Simar

Hall Medias tidigare ansvarige utgivare, Mats Ottosson, blir kanalchef på P4 Göteborg.

Ämnen i artikeln:

Sveriges RadioHallpressenHall Media

Janne Næss

janne.naess@dagensmedia.se


Mats Ottosson lämnade 2016 Hall Media där han var redaktionell chef och ansvarig utgivare. Sedan dess har han varit bland annat HR-direktör och kommunikationsansvarig på annonsproduktionsbolaget Annonsdax, samt konsult på Sveriges Radio.

– Mats Ottosson kommer till oss med en gedigen publicistisk kompetens. Han brinner för den lokala journalistiken och har lång erfarenhet av journalistik, inte minst från lokala medier. Mats Ottosson har också värdefulla kunskaper från arbete med helt digitala lokala sajter och det digitala nyhetsuttrycket, säger Gunilla Sax, chef för Sveriges Radios område Väst, i ett pressmeddelande.

Han tillträder 16 mars och tar över efter tf kanalchef Karin Janson som kommer att arbeta med innehållsutveckling i ett företagsövergripande utvecklingsprojekt.

– Jag är glad och hedrad över att få arbeta på Sveriges Radio. Nu ser jag fram emot att tillsammans med gänget utveckla P4 Göteborg. När förändringstakten i mediebranschen trappats upp ytterligare är public service betydelse allt större, säger Mats Ottosson.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev