torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Kenza Zouiten Subosic startar podd

Publicerad: 16 januari 2019, 12:09

Influencern Kenza Zouiten Subosic kommer prata graviditet och fertilitet i nya podden "Kenza & Dani – När livet händer".

Ämnen i artikeln:

KenzaAcastPodcast

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Den första januari meddelade en av Sveriges största bloggare och influencers – Kenza Zouiten Subosic – att hon gravid. Samtidigt gick hon ut med att hon haft svårt att bli med barn och att vägen dit varit en kamp. 

Nu startar Kenza Zouiten Subosic och vännen och influencern Danijela Pavlica podden "Kenza & Dani – När livet händer". 

I podden som kommer ut varje vecka kommer de båda prata om sina tankar kring graviditet och fertilitet samt de rädslor och förväntningar som de båda går igenom. De kommer även prata karriär, förhållanden, framgångar, motgångar och sorg. 

– Vi är så peppade på att äntligen få släppa vår podd. Vi älskar att lyssna på poddar så det var verkligen på tiden att vi startade vår egen. I vår podd kommer man få hänga med oss genom våra liv och allt som hör till. Vi hoppas folk kommer tycka om den, säger Kenza Zouiten Subosic i ett pressmeddelande. 

Podden görs i samarbete med Acast och Josephine Forssjö, innehållsdirektör på Acast, säger att hon ser ett växande intresse för poddar riktad mot en kvinnlig målgrupp. 

– Det känns oehört roligt att lansera ännu en podcast med starka kvinnor då vi ser ett växande intresse för den kvinnliga målgruppen från både annonsköpare och lyssnare. Vi hoppas att denna podden kommer locka både den yngre och äldre publiken – med barn och utan barn, säger hon i ett pressmeddelande. 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev