tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Influencern Alice Stenlöf och programledaren Klara Elvgren släpper podd

Publicerad: 5 april 2023, 05:55

Foto: Acast

Ny podd till Acast när influencern Alice Stenlöf och Klara ”TanbyKlara” Elvgren, bland annat känd som programledare för ”Fboy Island”, lanserar ”Vad fan hände?”.

Ämnen i artikeln:

Toppnyheter förmiddagAcast

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Influencern Alice Stenlöf och programledaren och Youtube-profilen Klara ”TanbyKlara” Elvgren går ihop för att tillsammans lansera podden ”Vad fan hände?”. I podden, som huserar på Acasts plattform, kommer de dela med sig av sina två skilda världar ”i filterlösa samtal kring fest, resor och dejting”. Samtidigt utlovas även mer djupa samtal. 

LÄS MER: Ökade intäkter för Acast – men förlusten växer

Vidare meddelar Acast att fler poddar är på gång, vilka bolaget anser kommersiellt gångbara. Hypokondrikerna Nisse Hallberg och fästmön Emelie Uggla möter läkaren Jesper Salén i podden ”Är jag sjuk?” för att prata sjukdomar och åkommor. Influencerna Dasha Girine och Alexandra Nilsson släpper podcasten ”Ord och alla visor” och systrarna Janni och Michaela Delér med podden ”Two of a kind” byter poddplattform till Acast. 

LÄS ÄVEN: Poddlyssnandet 2022: Spränger 6-miljonersvallen 

– Att flera av Sveriges största profiler och mediehus fortsätter välja Acast som plattform är det yttersta beviset på att vår strategi fungerar – vi utgår från vad som är i kreatörernas intresse, och det märks av i allt vi gör. Under första kvartalet i år har vi haft otroligt många nya signeringar av profiler, där vi både har välkomnat och förlängt avtal med hela 34 shower i Sverige till plattformen, säger Josephine Forssjö, nordisk innehållschef på Acast, i ett pressmeddelande. 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev