lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio/podd

Hon blir områdeschef på SR

Publicerad: 13 januari 2023, 06:30

”Efter att ha jobbat med olika typer av Sveriges Radio-uppdrag i mer eller mindre hela landet känns det fantastiskt roligt att få återkomma till Område Mitt”, säger Lena Tideström-Sagström.

Foto: Daniel Diaz/Sveriges Radio

Lena Tideström-Sagström återvänder som chef för Sveriges Radios område ”Mitt”.

Ämnen i artikeln:

Sveriges RadioSRToppnyheter förmiddag

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Lena Tideström-Sagström tillträder som områdeschef för Mitt på Sveriges Radio. Mitt omfattar P4 Dalarna, P4 Gävleborg, P4 Värmland och P4 Örebro. 

Senast kommer hon från en tjänst som tf områdeschef för Norr och som projektledare för P4-utveckling. Lena Tideström-Sagström har även tidigare arbetat som just områdeschef för Mitt och stabschef inom Sveriges Radios programenhet. Hon har även varit reporter och nyhetschef på P4 Gävleborg, kanalchef för P4 Västernorrland och redaktionschef för SR Stockholm. 

Lena Tideström-Sagström ersätter Helena Bremberg som istället går vidare till en annan tjänst inom SR. 

– P4 är för mig som en älskad familjemedlem. Efter att ha jobbat med olika typer av Sveriges Radio-uppdrag i mer eller mindre hela landet känns det fantastiskt roligt att få återkomma till Område Mitt. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med alla duktiga chefer och medarbetare fortsätta utveckla P4, där kanalerna i Mitt har ett oerhört viktigt uppdrag i att berätta om människors livsvillkor utanför våra största städer, säger Lena Tideström-Sagström, i ett pressmeddelande. 

Lena Tideström-Sagström tillträder sin nya tjänst den 1 februari. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev